Vi elsker mad, opskrifter og madoplevelser

Er online supermarkeder den nye store ting?

0

Fra tid til anden sker der ændringer i vores kultur og levemåde, som bibringer en nemmere måde at gøre tingene på. I flæng kan der nævnes alt fra biler til internettet, og netop sidstnævnte har været katalysator for, at flere og flere sociale tendenser går over til at blive online. Senest på stammen er det, at danskerne er begyndt at tage online dagligvarehandel til sig. Om det bliver en ny, stor tendens må tiden vise, men det er ikke utænkeligt. Der er nemlig mange fordele ved idéen, og disse tager vi et kig på her. Du kan desuden selv komme godt i gang med din online dagligvarehandel ved at udnytte rabatkuponer til eksempelvis Coop. Læs mere her om den mulighed.

Du opnår stor tidsbesparelse

En af de absolutte fordele ved online dagligvarehandel er, at du vil være i stand til at opnå en større tidsbesparelse i hverdagen. Det vil du opnå af flere forskellige grunde, hvilket er attraktivt, især fordi mange i forvejen bruger enorme mængder tid på at handle ind. Med andre ord bliver der plads til mange andre gøremål og tid til familien.

Den første grund til, at du vil spare tid, er, at én handel er hurtigere online. Du slipper for at stå i kø, du slipper for at tage til og fra butikken, og du slipper desuden for at vandre rundt i butikken. Dernæst vil du også i højere grad skære ned på antallet af gangen om måneden, du handler. I gennemsnit handler danskerne mellem 20 og 30 gange om måneden, men fordi online dagligvarehandel ofte er større indkøb med flere varer, så vil dette også blive skåret ned. Faktisk viser erfaringerne, at man typisk kan klare én uges indkøb på 15-30 minutter online.

Din planlægning bliver bedre, og dit madspild bliver mindre

Netop fordi man kan skære sine ugentlige indkøb ned til én handel online, så kræver dette naturligvis planlægning. Dette kan du imødekomme ved at notere samtlige indkøb ned i én måned, således at du danner dig et overblik over, hvordan dine indkøbsvaner og mængder er. Når det først er gjort, så er planlægning i virkeligheden på plads, og det er hurtigt noget, man lærer. Det bliver mere naturligt at få styr på madplaner og madpakker, og det er i virkeligheden bare en vanesag. Misser du noget ved et online indkøb, så er der jo heldigvis stadig butikker, du hurtigt kan handle ind i.

Med hensyn til madspil, så oplever mange også, at dette bliver mindre. Netop i tråd med at planlægningen af indkøb bliver bedre og mere konkret, så bliver madspildet mindsket. Det sker helt automatisk, fordi man får et bedre indblik i, hvad man køber for at bruge, og hvad man køber, for at det bliver smidt ind i skabet, indtil det er for gammelt.

Du slipper for alle irritationsmomenterne ved indkøb

Mange forbinder indkøb med en af de ugentlige gøremål, som tager megen energi, tid og mange ressourcer. Dette kan du i sagens natur skære ned på, fordi du undgår at skulle stadse rundt i en varm butik sammen med alle de andre, som også lige har fået fri fra arbejde. Det betyder alt i alt mindre bøvl med indkøbskurven, ingen ventetid i en kø og ingen tunge bæreposer, som du skal slæbe med hjem.

Leave A Reply

Your email address will not be published.